Četvrtak, 22 Studeni 2018 09:32

Besplatne instrukcije iz matematike u sklopu projekta „Ulaganje u znanje“

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

POŽEGA - Udruga za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum počela je s provođenjem projekta „Ulaganje u znanje“, kojeg financiraju Zaklada „Hrvatska za djecu“ i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Projektom su omogućene besplatne instrukcije iz matematike kroz školsku godinu 2019/2019., a predviđene su za djecu slabijeg imovinskog stanja, koja pohađaju škole u Požegi.

Primarni cilj projekta je omogućiti djeci iz socijalno ugroženih obitelji iste uvjete za dodatno obrazovanje pružanjem besplatne usluge davanja instrukcija iz matematike te tako pomoći da što lakše savladaju školsko gradivo.

- Besplatne instrukcije iz matematike za djecu slabijeg imovinskog stanja: ponedjeljkom (5. i 6. razredi) i srijedom (7. i 8. razredi), od 16:00-17:30 h. Zbog ograničenog prostora i što kvalitetnijeg rada s učenicima molimo zainteresirane da nam svoj dolazak potvrde na e-mail udruge: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., u inbox Udruge za zaštitu i promicanje ljudkih prava Humanum te na broj mobitela 098/919 10 30. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju – istaknula je voditeljica projekta Ivana Soldo iz Udruge Humanum.