Srijeda, 07 Studeni 2018 10:05

Kreće novi sustav gospodarenja otpadom

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

DOĐITE NA PREZENTACIJU I SAZNAJTE KAKO IMATI MANJE RAČUNE ZA ODVOZ SMEĆA -

POŽEGA – Predstavnici Komunalca Požega d.o.o. održat će danas prezentaciju „Uvođenje novog sustava gospodarenja otpadom u kolektivnom stanovanju“.

Obveza uspostave novog sustava gospodarenja otpadom u Republici Hrvatskoj propisana je „Uredbom o gospodarenju komunalnim otpadom“, a zbog važnosti teme za našu sredinu uz predstavnike Komunalca Požega d.o.o. na prezentaciji će sudjelovati i gradonačelnik Požege g. Darko Puljašić sa suradnicima.

Ovim će putem biti predstavljene zakonske obveze koje proizlaze iz Uredbe za davatelja usluge (Komunalac Požega d.o.o.), korisnike usluge (stanari) te jedinice lokalne samouprave (Grad Požega) kao i mogućnosti izbora načina naplate koje su na raspolaganju stanarima.

Iz Komunalca stoga pozivaju stanare višestambenih zgrada da se u što većem broju odazovu na prezentaciju kako bi bili upoznati s novim sustavom gospodarenja otpadom te dobili konkretne odgovore na svoja pitanja.

Prezentacija „Uvođenje novog sustava gospodarenja otpadom u kolektivnom stanovanju“  će biti održana 7. studenoga 2018. godine (srijeda) u 17 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Županijska komora Požega, Vukovarska 6.