Subota, 08 Rujan 2018 17:40

Godišnja skupština i prijem lovaca kod gradonačelnika Puljašića u Gradskoj kući

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

POČELO 24. DRŽAVNO PRVENSTVO HLS-A U LOVNOM STRELJAŠTVU - 

POŽEGA - Lovački savez Požeško - slavonske županije domaćin je 24. Državnog prvenstva HLS-a u lovnom streljaštvu koje se od 7. do 9. rujna održava na strelištu u Bzenici.

Lovce iz cijele Hrvatske jučer je u Gradskoj vijećnici primio gradonačelnik Požege Darko Puljašić poželjevši im dobre rezultate i ugodan boravak u našem gradu.

- Zahvalan sam kako bivšem, tako i trenutnom predsjedniku našeg saveza na izuzetno kvalitetnom i dobrom radu. Vidimo veliki potencijal u svemu što radite, pogotovo kada je u pitanju lovni turizam i stojimo vam na raspolaganju - poručio je gradonačelnik Puljašić.

Ispred Hrvatskog lovačkog saveza okupljene je pozdravio njegov predsjednik Đuro Dečak.

- Prednjačite u mnogočemu, posebno u pitanju streljaštva. Kada smo prije godinu dana rekli da će se iduće prvenstvo održavati u vašoj županiji nitko to nije vjerovao, ali zahvaljujući članovima vašega saveza danas imate najbolju streljanu koja može ponuditi ono što mi zahtijevamo u jednom danu. Možda smo vam već i dosadni jer dolazimo svake godine, ali gostoprimstvo koje nam pružate je na onoj visini koju samo mi, Slavonci, znamo napraviti - rekao je Dečak.

Lovci su u Gradskoj vijećnici održali i svoju redovnu godišnju skupštinu, a danas je na strelištu u Bzenici i službeno otvoreno državno prvenstvo koje će trajati i sutra.