Četvrtak, 19 Srpanj 2018 13:18

Titula i kruna najljepše Ivoni Zednik

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ODRŽAN IZBOR ZA MISS POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE -

POŽEGA – Krunu i titulu najljepše na izboru miss Požeško-slavonske županije održanom u Gradskom kazalištu Požega ponijela je 18-godišnja Ivona Zednik iz Davora, učenica Poljoprivredne prehrambene škole u Požegi. Njene pratilje su Mihaela Galović (prva pratilja) i Gabrijela Marković (druga pratilja).

Svoju ljepotu,talente i prezenterske vještine ove je godine pokazalo šest djevojaka – Gabrijela Marković, Jelena Marić, Mia Mikliš, Eva Đeker, Mihaela Galović i Ivona Zednik. Ivona Zednik je učenica Poljoprivredno-prehrambene škole u Požegi, u slobodno vrijeme-glumica koja bi se voljela okušati u svijetu modelinga. Na Izbor se prijavila željna novih iskustava i ulaska u glamurozni svijet mode i ljepote.

- Iz Davora sam, ali već tri godine se školujem i stanujem u Požegi. Titula Miss znači mi puno, prijavila sam se da pobijedim, mislim da se svaka od nas zato prijavila, a ova titula, uz nove izazove i iskustva, pružit će mi i mogućnost da kroz cijeli proces upoznam sebe i sazrem kao osoba - rekla je miss Požeško-slavonske županije Ivona Zednik.

Ivona je krunu najljepše primila iz ruku svoje prethodnice Helene Matošević, a cvijeće i čestitke uručio joj je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević. Posebni suvenir s kojim će svoju županiju predstavljati na finalnom izboru primila je od umjetnika Nikole Radmirovića, a riječ je o njegovom jedinstvenom Hrvatskom kockastom srcu . Izbor je održan u organizaciji Plesnog studia ARTina i vlasnice licence Kristine Novak, a pod pokroviteljstvom Požeško-slavonske županije i Grada Požege. U sklopu Izbora prikazan je i program pod nazivom “Modom kroz godine” uz osvrt na elegantne 20e, rock and roll 50e, lude 70e, još luđe 90e i glamur današnjeg vremena te glazbeno-plesno-scenski nastup u kojem su sudjelovali Katarina Bencetić, Scenski studio ARTina – Arijana Pospišil, plesna grupa te članovi Kazališne amaterske skupine Gradskog kazališta Požega Branislav Stojaković i Goran Bunjevac.

Aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić uskoro će predati krunu svojoj nasljednici. Koja od ljepotica će predstavljati Republiku Hrvatsku na Miss World 2018. godine saznat će se početkom rujna. Završno finale požeško-slavonsku ljepoticu Ivonu Zednik i ljepotice iz drugih županije očekuje u Međimurskoj županiji, gradu Čakovcu.

Tekst: S.P. Foto: J.J.