Petak, 15 Lipanj 2018 17:38

Slijedi još jedan bogati plesni vikend u Požegi

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U ORGANIZACIJI PLESNOG STUDIJA MARINE MIHELČIĆ TE POŽEŠKIH MAŽORETKINJA I TWIRLING KLUBA POŽEGA -

POŽEGA – Proteklog vikenda Požežani su mogli u uživati u dvije plesne predstave u organizaciji Plesnog studija Marine Mihelčić. U suradnji s Glazbenom školom Požega u dvorani Glazbene škole održana je predstava Glazbom i plesom kroz povijest. Nažalost, bila je to rezezervna lokacija pošto je vrijeme omelo prvotni plan o održavanju u Pješačkoj zoni te prema riječima organizatorice Marine Mihelčić, upravo to ih je omelo da predstavu pokažu u punom sjaju. U fotogaleriji možete pogledati i fotografije s generalne probe. Koreografije su potpisale Marina Mihelčić i Nataša Ledić, a unatoč nevremenu, dvorana je bila ispunjena te su svi prisutni bili oduševljeni projektom.

- Usprkos malom prostoru za ples, te uz izuzetne glazbenike, naši su plesači pokazali apsolutnu profesionalnost. Nadamo se novoj suradnji sa Glazbenom školom – istaknula je Marina Mihelčić zahvaljujući ravnatelju Glazbene škole Alenu Kovačeviću na suradnji te Gradu Požegi na pokroviteljstvu.

Dan kasnije, u subotu, održana je plesna predstava za najmlađe Cirkus, koja je također zbog vremena morala biti preseljena iz Pješačke zone u Sportsku dvoranu Tomislav Pirc. Mnoštvo zabavnih i šarenih koreografija oduševilo je posjetitelje u dvorani, a ovo je prilika da pozovemo sve ljubitelje plesa da dođu i ovog vikenda u Sportsku dvoranu Tomislav Pirc. Naime, 16. lipnja u subotu s početkom u 9 sati počinje tradicionalno lipanjsko natjecanje pod pokroviteljstvom Grada Požege,  a pod nazivom:

  1. REGIONALNO NATJECANJE U PLESU dok nas u nedjelju 17. lipnja od 11 sati očekuje

OTVORENI KUP GRADA POŽEGE te 13. REGIONALNO MAŽORET NATJECANJE.

- Dolazi nam oko 400 plesača iz cijele regije u dobi od 3 - 23 godine. Mladi svih uzrasta vesele se ovom događanju kao kraju natjecateljske školske sezone. Još nam ostaje organizacija plesne večeri  na POŽEŠKOM KULTURNOM LJETU 27. LIPNJA  u 19,30 u Pješačkoj zoni pred zgradom Sudom – istaknula je Marina Mihelčić pozivajući sve na ovaj plesni vikend.