Ponedjeljak, 28 Svibanj 2018 09:41

Pobjednici Požežani, a brestovačka „Orljava“ najbolja u pikadu i kuglanju

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

SPORTSKI SUSRETI UMIROVLJENIKA -

KAPTOL – Proteklog vikenda u Kaptolu održani su 17. Sportski susreti umirovljenika, u organizaciji Matice umirovljenika općine Kaptol, pod pokroviteljstvom Požeško-slavonske Županije i Općine Kaptol. Umirovljenici su se natjecali u pikadu i šahu u Kaptolu, te u kuglanju i streljaštvu u Požegi. Nastupilo je oko 180 sudionika iz svih 11 matica umirovljenika kojima je sjedište u gradovima i općinama. Na početku susreta mješoviti pjevački zbor Matice umirovljenika Kaptol izveo je državnu himnu, a pozdravne riječi uputio je Ivan Ronta, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije.

Susrete je otvorio župan Alojz Tomašević. - Vi želite pokazati da još života ima, te mladima dokazati da nikada ne treba stati jer kroz ovo prijateljstvo i druženje potvrđujete da svoje vrijeme dajete jedni za druge – istakao je Tomašević.

Sveukupni pobjednik je ekipa Požege koja je primila pehar u trajno vlasništvo, kao i ekipni pobjednici po sportovima brestovačka „Orljava“ u pikadu i kuglanju, Požega u streljaštvu i Jakšić u šahu.

Pojedinačni pobjednici su: u streljaštvu Tomo Karavlah (Požega), pikadu Vesna Karas (Kaptol), šahu Branko Štrk (Pakrac-Lipik) i kuglanju Vlado Turkalj („Orljava“ Brestovac).

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska