Utorak, 15 Svibanj 2018 17:48

Brojna odličja i bogate nagrade za plesače

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ NA EUROPSKOM NATJECANJU U PLESU U ZAGREBU -

ZAGREB - Proteklog vikenda Plesni studio Marine Mihelčić sudjelovao je na Europskom natjecanju u plesu koje se održavalo u Zagrebu. Na natjecanju je bilo više od 10 000 plesača iz 280 klubova iz čak 38 država.

- Mi smo sudjelovali sa 86 plesača u različitim dobnim skupinama: od najmanjih beba do seniora.

Uspjeh nije izostao ni ovaj puta. Naši najmanji Kikići, Pčelice , Leptirići i grupa Honey te naše plesačice iz Jakšića osvojili su 1. mjesta u svojim grupnim kategorijama – ponosno je istaknula Marina Mihelčić.

Zlato su još osvojili: Hana Ledić- solo musical + nagrada baletne papuče, Rea Kovačević i Hana Ledić- duo, Josip Bišćan i Leopold Kajan – duo, Hana Ledić i Josip Bišćan – duo, Jakov Gugić i Hana Ledić – duo, Lyrical grupa juniori- Thinking out loud, Nia Barišić i Lora Ledić- duo, Grupa juniori- FLOA – Stop the woman abusse.

Srebro je osvojila grupa NEXT STEP za grupu GRATEST SHOWMAN.

Broncu su osvojili: Hana Ledić i Elena Kormanjec- duo, Jakov Gugić- solo moderni, Jakov Gugić – solo lyrical, Grupa NEXT STEP – SPIDER NET.

- Moramo se pohvaliti da su se grupa THINKING OUT LOUD, te 3 dueta i 4 sola kvalificirali za odlazak na plesno natjecanje koje će se u listopadu održati u Milanu. Posebnu nagradu dobila je još i grupa FLOA za koreografiju STOP THE WOMAN ABUSSE. Nagrada je 60% umanjena članarina za grupu na ljetnom plesnom kampu u CERVIA – Italija – dodala je Mihelčić.