Ponedjeljak, 07 Svibanj 2018 12:12

Požeške mažoretkinje na prijemu kod gradonačelnika

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

POŽEGA - Požeške mažoretkinje prošlog su se tjedna vratile iz Solina s Državnog mažoret natjecanja. Pod vodstvom Marine Mihelčić na natjecanju je sudjelovalo 30 natjecatelja u dobi od 7 – 24 godine koji su svoje umijeće pokazali zajedno s plesačima iz 18 gradova Hrvatske. Požeški plesači nastupili su s 14 koreografija, a osvojili su 6 zlatnih medalja, 4 srebra i 3 bronze.

Požeške mažoretkinje i twirlingašice, zajedno sa svojim trenericama, bile su danas gošće gradonačelnika Darka Puljašića na prijemu održanom u Gradskoj vijećnici. Gradonačelnik im je zahvalio što su pokazali veliki entuzijazam i želju da uz puno rada promoviraju naš grad.

- Vi ste među najboljim i najljepšim promotorima našeg grada. Drago mi je što stalno postižete vrhunske rezultate i što se bavite sportom u kojem uživate. Drago mi je također što sudjelujete na gotovo svim gradskim manifestacijama koje uvijek obogatite svojom pojavom i nastupom, na zadovoljstvo svih gledatelja. I dalje računamo na vas – za sva zbivanja, ali i za sva natjecanja da i dalje to bude ovjenčano kvalitetom i rezultatima. - rekao je gradonačelnik Puljašić

Voditeljica Marina Mihelčić zahvalila je u ime Požeških mažoretkinja gradonačelniku na podršci te naglasila kako se nada da će u vrlo skoroj budućnosti i Požega ponovo biti domaćin mažoret natjecanju državne ili europske razine.

Zlatne medalje osvojili su: grupa s rekvizitima mlađi juniori, grupa s rekvizitima seniori, exibition mlađi juniori, Benjamin Iličić -solo juniori, Benjamin Iličić i Glorija Soldo - duo juniori i Adrijana Jurić i Ivana Dupor - duo seniori. Srebrne medalje osvojili su: exibition seniori, Elena Kormanjec - solo junior, Nia Barišić i Lora Ledić - duo mlađi juniori i Adrijana Jurić - solo seniorka, dok su broncu osvojile Lora Ledić - solo mlađi junior, Lora Župan i Lorena Lipovac - duo kadeti te Mirta Bajt i Elena Kormanjec - duo juniori.