Petak, 13 Travanj 2018 15:45

Prvenstvo Hrvatske u motocrossu ove nedjelje na Vilarama

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

POŽEGA - Ovoga vikenda Požega će biti domaćin Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu na stazi Vilare, utrke koju već 18 godina organizira Moto klub Požega-Promet pod pokroviteljstvom Grada Požege. Za utrku se do sada prijavilo stotinjak vozača iz cijele Hrvatske i šire.

- Čestitam svima koji sudjeluju na ovom veličanstvenom događaju po kojemu smo poznati u cijeloj Hrvatskoj. Mislim da je ovo staza koja ima svoju budućnost i vjerujem da ćemo u najskorijem roku riješiti imovinsko – pravne odnose, kako bismo potom mogli zajedničkim snagama razvijati ovu stazu, prvenstveno zbog domaćih vozača koji su u ovaj sport uložili svoje vrijeme, trud i upornost. – rekao je gradonačelnik Darko Puljašić i pozvao sve sugrađane da dođu na stazu Vilare i uživaju u jednom nesvakidašnjem sportskom iskustvu.

Više o samoj utrci, natjecateljima i stazi ispričao je Zlatko Jaroš, tajnik Moto kluba „Požega - Promet“ koji već tradicionalno organizira ovu atraktivnu utrku.

- Vozači vole našu stazu i vole dolaziti u Požegu. Za Požegu će ove godine u kategoriji seniora voziti Mihael i Leo Pandžić te Matej Jaroš, u B ligi imamo Krunoslava Ivanovića i njegovu kćer, oni su iz Đakova, ali voze za Požegu. Jednako tako u juniorima imamo Enolu Šamu iz Pitomače i Antonija Blažekovića iz Nove Gradiške koji također voze za Požegu. Imamo predstavnike u svim, osim u veteranskoj kategoriji.

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu na stazi Vilare održat će se ove nedjelje 15. travnja s početkom u 13:30 sati.