Nedjelja, 11 Veljača 2018 14:54

Dodijelili vatrogasne spomenice za 40 i 50 godina rada

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

67. REDOVNA IZVJEŠTAJNA GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD-a TORANJ -

TORANJ - U prostorijama DVD-a Toranj održana je 67. redovna izvještajna skupština na kojoj su prisustvovali vatrogasci i mladež DVD-a Toranj i gosti DVD Biškupci, DVD Brestovac, DVD Golo Brdo, DVD Kaptol, DVD Velika, DVD Trenkovo, te članovi Općinskog vijeća Općine Velika.

- Prošle godine imali smo 5 intervencija, 3 požara otvorenog prostora te 2 požara objekta. Imali smo 18 radnih akcija, od održavanja vozila i opreme, košnje trave oko doma i igrališta do uređenja vatrogasnog doma unutar i oko njega. Izgradili smo i krovnu konstrukciju predulaza u dom, a od opreme nabavili smo jedno svečano odijelo, dva radna odijela, jedan protupožarni aparat od 9kg i jedan CO2 aparat – rekao je tajnik DVD-a Toranj Krunoslav Jogun.

Nakon završene skupštine dodijeljene su vatrogasne spomenice za 40 i 50 godina rada. Vinko Jogun dobio je spomenicu za 40 godina, a Vinko Bunjevac, Andrija Horvat, Marin Jogun, Marin Kapel, Stjepan Miholić te Slavko Patoč za 50 godina rada. Dodijeljene su i diplome o stjecanju zvanja „vatrogasac“ članovima DVD-a Toranj Josipu Jogunu i Marku Miholiću, te uvjerenje o usavršavanju za specijalnost za radove na vodi Ivanu Bunjevcu.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska