Ispiši ovu stranicu
Subota, 10 Veljača 2018 09:32

Svladali strah i došli u posjet zubaru pregledati svoje zubiće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

UČENICI 2. C RAZREDA POŽEŠKE OŠ JULIJA KEMPFA -

POŽEGA – Vrlo hrabro i veselo došli su u čekaonicu Stomatoških ordinacija Žakula učenici 2. c razreda požeške OŠ Julija Kempfa. Došli su malo razgledati ordinacije gdje rade stomatolozi koji se brinu za zube i ordinacije u kojima se pravi protetika ili nadomještaju oni zubi koje smo tijekom života izgubili.

 - Učenici su došli u posjetu našoj stomatološkoj ordinaciji, malo ćemo im pokazati sve naše prostore da se malo upoznaju s našim radom, a onda ćemo svima pregledati zubiće. Preventiva je uvijek potrebna i redovni pregledi svakih tri-četiri mjeseca, naročito u njihovim godinama. Rekli su mi svi da redovno peru zube i da jedu voće. Sad ćemo to vidjeti - rekla je Verica Žakula, stomatolog.

 - U okviru redovne nastave učimo o zdravlju, o zdravstvenim ustanovama, pa je i ovaj posjet da se bolje upoznaju sa svime. Djeca vole kada se ide na terensku nastavu - Krunoslava Šipek, učiteljica razredne nastave.

 - Ja zubiće redovno perem, ali baš ne volim ići kod zubara. Moj brat je nešto morao ići rezati kod zubara, pa je mene onda strah. Ali zato je ovaj izlet prelijep - istakla je Sara Hak učenica 2.c razreda kojoj su nekim mliječni zubići ispali, a pravi tek rastu. Ovaj lijepi posjet sigurno će joj odagnati strah od dolaska kod zubara.

Galerija slika