Utorak, 06 Veljača 2018 09:45

Ove godine dobivaju građevinsku dozvolu i kreću s radovima na proširenju vatrogasnog doma

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

67. REDOVNA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA DVD TRENKOVO -

TRENKOVO - Proteklog vikenda Dobrovoljno vatrogasno društvo Trenkovo održalo je 67. Redovnu izvještajnu skupštinu. Na skupštini su prisustvovali članovi DVD-a, gosti iz prijateljskih DVD-ova te predstavnici Vatrogasne zajednice Požeštine, DVD-a centar Velika i načelnik općine Velika Vlado Boban i njegovog zamjenika.

Predsjednik DVD-a Trenkovo Robert Karas iznio je izvješće za 2017. godinu gdje su kao DVD imali veliki broj izlazaka u pogledu pomoći i osiguranja ali mali broj samih intervencija. Također su prodali staru traktorsku cisternu te zarađena sredstva uložili u dodatnu opremu odnosno u kupnju dva dišna aparata koja su uvelike obogatili opremu samog društva, također su donacija od 400 eura utrošili na kupnju nove turbo mlaznice.

Svima prisutnima obratio je se i načelnik općine Vlado Boban koji je pohvalio dobrovoljce na svom predanom radu i trudu kako kroz intervencije tako i kroz održavanje društva te najavio dugo očekivano proširenje doma gdje se građevinska dozvola očekuje već u travnju ove godine.

Ove godine spomenicu za 30 godina djelovanja dobio je Robert Karas predsjednik DVD-a, za 20 godina spomenicu je dobio Jogun Slavko, vatrogasnu srebrnu medalju dobio je Tomislav Đurić, a ispit za vatrogasca položili su Josip Šarić i Josip Nekić. Ispit za vatrogasca I klasa dobili su Dragan Brkić, Matej Blažević, Marko Blažević, Željko Sekula i Ivan Repinac. Zahvalnicu DVD-a Trenkovo dobili su načelnik Velike Vlado Boban, DVD Velika te Petar Devčić kao najstariji član DVD-a Trenkovo.