Subota, 30 Prosinac 2017 13:41

„Zelena noć“ za sve ljubitelje nogometa i njihove najljepše pratilje

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

OKUPLJANJE PRIJATELJA I SIMPATIZERA NOGOMETNOG KLUBA KUTJEVO -

KUTJEVO – Nogometni klub Kutjevo organizirao je za svoje nogometaše, trenere i upravu kluba, prijatelje i simpatizere kluba, „Zelenu noć“, zabavu uz svečanu večeru, druženje i ples u Restoranu Vinogradarstva, Kutjeva d.d. Ovaj puta su svi nogometaši i članovi kluba poveli i svoje najljepše pratilje koje često ostavljaju same dok se oni bave nogometom. Ovo je bila prilika da i njih dovedu na svoja druženja.

„Zelena noć“ ujedno je i prilika da se pomogne klubu u prikupljanju potrebnih financijskih sredstava, pa su uz kupljenu ulaznicu dvjestotinjak gostiju pomogli i kupnjom tombole. Tombola je zaista bila vrijedna jer je svaki broj dobivao, a poklone za tombolu skupili su od brojnih sponzora. Svečana večera uz kutjevačka ponajbolja vina bila je začinjena odličnom zabavom i plesom, za koji je bila zadužena odlična glazbena grupa Libreto band. Kako je većinom bila nazočna mlađa publika, plesni podij zauzeli su malo brži ritmovi, plesalo se uz rock i zabavnu glazbu.

„Zelenoj noći“ nazočio je i kutjevački gradonačelnik Josip Budimir, koji još uvijek aktivno igra za seniorski sastav koji igra u 1. Županijskoj nogometnoj ligi. NK Kutjevo natječe se i u mlađim kategorijama od najmlađih, preko pionira do kadeta i juniora.