Subota, 23 Prosinac 2017 12:31

Požežane počastili s 1.000 porcija ukusnog gulaša od divljači

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEŠKI OBRTNICI POČASTILI GRAĐANE POŽEGE UOČI BLAGDANA BOŽIĆA -

POŽEGA - Dugi dan Božićnog sajma u Požegi, koji organizira Turistička zajednica grada Požega, pridružili su se i požeški obrtnici Udruženja obrtnika i Obrtnička komora Požega i počastili građane s ukusnom nesvakidašnjom delicijom. Kako post nije padao na subotu, dan prije Badnjaka, obrtnici su pripremili 1.000 porcija gulaša s makaronima. U šetališnoj zoni tako su predsjednik Obrtničke komore PSŽ Ante Bilobrk, predsjednik Udruženja obrtnika Požega Mile Golić i članovi Izvršnog odbora obrtnika uz požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića, požeškog gradonačelnika Darka Puljašića i zamjenika gradonačelnika Ferdinanda Trohe i Maria Pilona građanima nudili jelo.
- Obrtnička komora po peti puta priprema u predblagdanske dane posebne specijalitete i počasti građane Požege. Tako isto organiziramo i za Uskrs i sada pred Božić. Uglavnom su to posna jela od ribe, no kako danas nije post, odlučili smo se za jednu posebnu deliciju, gulaš od divljači kojega smo pripremili preko tisuću porcija – istakao je predsjednik Bilobrk.

Ukusni gulaš građani Požege su rado prihvatili i pohvalili. Na Božićnom sajmu svi su mogli kupiti još nešto što im treba za blagdane, od ukrasa i nakita za borove i dom, do domaćih delicija za bogatu blagdansku trpezu.