Četvrtak, 21 Prosinac 2017 21:07

Velikani hrvatskog rukometa na prijemu kod gradonačelnika

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Rukometni klub Požega, u suradnji s Požeškim sportskim savezom, Požeško-slavonskom županijom i Gradom Požega organizator je humanitarne rukometne utakmice koja se večeras igrala između rukometnih veterana Hrvatske i veterana Rukometnog kluba Požega. Slavne hrvatske bivše reprezentativce primio je danas u Gradskoj vijećnici gradonačelnik Požege Darko Puljašić sa svojim zamjenicima Marijem Pilonom i Ferdinandom Trohom.

- Hvala svima koji su se uključili u organizaciju ove akcije kako bismo danas u Požegi imali velikane hrvatskog rukometa. Ovo je lijepa humanitarna svrha i sva prikupljena sredstva bit će donirana dvjema obiteljima u potrebi pa vjerujem da ćemo večeras imati i punu dvoranu. Na ovoj način promičemo sport i zdrav život, a vi ste upravo dokaz toga. Požega je počašćena vašim dolaskom i nadam se da ćemo večeras svi zajedno uživati. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

U ime veterana na pozivu i gostoprimstvu zahvalio se Nikša Kaleb te se pri tome prisjetio svog posljednjeg boravka u našem gradu.

- U Požegi sam zadnji puta bio 2003. godine i uvijek ću pamtit kada smo bili na prijemu u ovoj istoj vijećnici prije Svjetskog prvenstva gdje su nam domaćini poželjeli da se s natjecanja vratimo sa zlatnom medaljom. Tada sam u sebi pomislio „Bože dragi, o čemu oni pričaju?“, a na kraju nas je upravo to zlato katapultiralo u sportskom i svakom drugom smislu. Po tome ću uvijek pamtit „zlatnu“ Požegu“ – ispričao je Nikša Kaleb.

INFO: www.pozega.hr