Četvrtak, 21 Prosinac 2017 10:12

Tradicionalno darivanje učenika s posebnim potrebama Kempfove škole

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEŠKI OGRANAK HVIDRE PONOVNO U HUMANITARNOJ AKCIJI -

POŽEGA - Požeški ogranak HVIDRA-e ponovno je u jednoj humanitarnoj akciji, koja je sada već postala tradicija, pa u dane pred Božić, darivaju učenike s posebnim potrebama koji pohađaju osnovnu školu od 1. do 8. razreda na OŠ Julija Kempfa u Požegi. - Započeli smo s ovim načinom darivanja prije nekoliko godina, vidjeli smo da je to lijepo i dobro prihvaćeno, pa smo odlučili na našim upravnim organima da ćemo s tom akcijom nastaviti i dalje te ju pretvoriti u tradiciju. danas smo pripremili 70 slatkih paketića, a sa sobom smo doveli i pravog Djeda Božičnjaka da uruči djeci paketiće – istakao je predsjednik GO HVIDRA Požega, Tomo Vrhovac.

Učenike i njihove učiteljice pozdravio je zamjenik gradonačelnika Ferdinand Troha, čestitajući im nadolazeći Božić i Novu godinu, istakavši da će grad Požega uvijek dati potporu ovakvim akcijama.

U ime svih učenika s posebnim potrebama i njihovih učiteljica zahvalila se ravnateljica škole Kornelija Sabljak, a djeca su izvela i nekoliko kulturno-umjetničkih točaka i otpjevali božićne pjesme. Djed Božićnjak je podijelio paketiće uz fotografiranje za uspomenu.