Srijeda, 20 Prosinac 2017 11:48

Prikupljeno 150 paketića za djecu iz 65 obitelji

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

HUMANITARNA AKCIJA ČAJ ZA MALOG ZMAJA USPJEŠNO ZAVRŠENA -

 POŽEGA – Po drugi puta vođena humanitarna akcija „Čaj za malog zmaja“ uspješno je završena a ovogodišnjom akcijom prikupljeno je dovoljno artikala za pripremu 150 paketića potrepština za djecu iz 64 obitelji. Uspjeh i ovogodišnje akcije, sudionike je potakao da akciju proglase tradicionalnom i za ubuduće, pa će svi partneri akciju provesti i narednih godina. Ukupna vrijednost prikupljenih potrepština iznosi 50-tak tisuća kuna.

Na tiskovnoj konferenciji partneri u akciji, Centar za socijalnu skrb Požega, Zavod za javno zdravstvo PSŽ, Dom zdravlja PSŽ, OŠ Antuna Kanižlića, Gradska knjižnica i čitaonica, Odgojni zavod Požega zahvalili su se svima koji su se uključili u akciju i pomogli njenu uspješnu realizaciju. Predstavili su i sadržaj paketa koji će dobiti svako dijete u akciji, a sastoji se od sirupa, lijekova za sniženje temperature, čajeva, vitaminskih napitaka, zubnih pasta i četkica za zube, pribora i sredstava za osobnu higijenu, zdravih slatkiša, pribora za crtanje i bojanje, bojanki, slikovnica,  školskog pribora i igračaka.

Cijela humanitarna akcija provedena je na volonterskoj osnovi, a u pomoć su pritekli i poslovni partneri svih sudionika u akciji, stoga ide široka zahvala svima koji su doprinijeli uspješnosti ove akcije.