Ponedjeljak, 11 Prosinac 2017 10:14

Požeške mažoretkinje Požegi s ljubavlju

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

U PREPUNOJ DVORANI TOMISLAV PIRC DOČEKAN DJED BOŽIĆNJAK -

POŽEGA - „Požegi s ljubavlju - Doček Djeda Božićnjaka“ naziv je plesno scenskog spektakla kojeg tradicionalno već godinama uoči nadolazećih blagdana pripremaju požeške mažoretkinje. Tako su Djeda Božićnjaka zajedno dočekali svi uzrasti plesača, od onih najmanjih do najstarijih dobnih skupina i mnogobrojnih posjetitelja koji su došli uživati u bogatstvu plesnog pokreta. Ovogodišnja priredba bila je humanitarnog karaktera jer su se skupljali prilozi za opremanje posebne učionice namijenjene terapiji senzorne integracije djece s poteškoćama u razvoju u Osnovnoj školi “Julije Kempf” iz Požege.

Osim Požeških mažoretkinja kao domaćina nastupili su i Plesni studio Marine Mihelčić, Twirling klub Požega te brojni gosti – Plesna radionica Ilijane Lončar, Gimnastičko društvo Sokol, učenici požeških osnovnih škola, Dječji vrtići Požega i DV Šareni svijet, mažoretkinje iz Jakšića, Velike i Pleternice te Plesni klub Boa.

- Naše mažoretkinje ostvarile su ove godine izvrsne uspjehe, opet je u Požegu zahvaljujući njima stigla svjetska zlatna medalja, a nadamo se da će jednako uspješna biti i sljedeća godina. Drago mi je da smo ovdje kako bi uživali u prekrasnom programu i kako bi se ostvarila jedna humanitarna ideja. Naravno da će Grad Požega uvijek biti uz vas - rekao je gradonačelnik Puljašić te poželio svima ugodne blagdane, uspješnu 2018. godinu i puno plesnih nastupa, nagrada i uspjeha.