Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 06 Prosinac 2017 09:51

Slavonska božićna bajka očekuje vas na Sportsko-rekreativnom centru

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

NAKON ČETIRI GODINE POŽEGA PONOVNO IMA KLIZALIŠTE NA OTVORENOM -

POŽEGA - Grad Požega ponovno, nakon četiri godine pauze, ove zime ima klizalište na otvorenom a „Slavonska božićna bajka“ na Sportsko-rekreativnom centru upravo je započela svečanim otvaranjem. Rezultat je to zajedničke akcije grada Požege, JU Sportski objekti grada Požega i Caffe bara Sportivo, koji su priredili pravi adventski ugođaj na rekreaciji, gdje je uz klizalište postavljeno nekoliko ugodnih kutaka s klupama oko vatri, božićne jaslice, ponuda toplih napitaka i hrane, a cijeli prostor je blagdanski ukrašen.

Led na klizalištu prve su isprobale članice Požeških mažoretkinja koje su otplesale na klizaljkama jednu od svojih koreografija, a sa leda je sve pozdravio i požeški gradonačelnik Darko Puljašić, Najmlađima je ujedno najavio da će grad Požega organizirati i besplatnu školu klizanja koja počinje 8. prosinca. Početak klizanja obilježen je i puštanjem u zrak nekoliko desetaka lampiona s orljavskog nasipa, a svoj lampion je u zrak pustio i gradonačelnik Puljašić. Nakon toga najveća gužva bila je na  štandu za iznajmljivanje klizaljki, jer su svi željeli, oni koji znaju klizati, što prije napraviti koji krug na ledu.

Klizalište će biti otvoreno svaki dan od 10 do 22 sata sve do 7. siječnja, dok traju zimski školski praznici, no ako bude velikog interesa možda se i produžim koji dan, što će svakako ovisiti o organizatorima. Na prostoru oko klizališta organizirat će se i nekoliko drugih priredbi, božićnih predstava i drugih zabava. Organizirat će se i Dječji doček Nove godine 31. prosinca u 16 sati.

Galerija slika