Ispiši ovu stranicu
Utorak, 05 Prosinac 2017 11:15

U prikolicama dovezli darove za 507 predškolaca i učenika od 1.-4. razreda

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PLETERNIČKI MOTO MRAZOVI MK BULLS DOVEZLI SVETOG NIKOLU U ŠKOLU -

PLETERNICA – Po treći puta članovi Moto kluba Bulls iz Pleternice dolaze iznenaditi djecu kao Moto mrazovi i razveseliti ih poklonima. Oni su u dugoj koloni motora dovezli sa sobom i svetog Nikolu, a sa quadovima koji su vukli prikolice pune slatkih paketića, dovezli i 507 paketića za djecu predškolce koji polaze malu školu, te sve učenike od 1. do 4. razreda u matičnoj školi fra Kaje Adžića i njenim područnim školama. Na motoru su dovezli i pletreničku gradonačelnicu Antoniju Jozić.

Sveti Nikola je uz pjesmu i ples zajedno s anđelicama, koji su prihvatila i sva djeca, naglasio da mu gradonačelnica Jozić svake godine pošalje pismo i zamoli da svakako dođe u Pleternicu i donese djeci slatke paketiće jer su bila izuzetno dobra. Da bi se u to uvjerio, sv. Nikola postavio je nekoliko pitanja, i iz gromoglasnih odgovora saznao da svi vole špinat i mrkvicu, da nikada ne lažu, da najviše vole pjevati i plesati, pa se odlučio sa Moto mrazovima zajedno dovesti sve poklone.

Nestrpljivi su bili mališani, htjeli su što prije u ruke uzeti svoje paketiće koji su ih mamili iz prepunih prikolica, no pogotovo anđelice su bile neumoljive, baš svi su morali pokazati kako dobro plešu i pjevaju.

Galerija slika