Utorak, 24 Listopad 2017 12:30

Hana Ledić best talent natjecanja, uz brojna zlatna odličja studija

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ NA SVJETSKOM PRVENSTVU U PLESU U RIMU -

POŽEGA - Plesni studio Marine Mihelčić proteklog je vikenda nastupio na Svjetskom prvenstvu u plesu u talijanskom glavnom gradu Rimu na kojem su sudjelovali s 19 plesača i njihovom pratnjom.

Plesači su se natjecali s koreografijama koje su se za ovo natjecanje kvalificirale u Zagrebu ove godine.
Već tradicionalno, Plesni studio Marine Mihelčić kući se vratio s odličnim rezultatima.

Nia Barišić osvojila je zlato u kategoriji open solo mini, Mia Raič osvojila je srebro u kategoriji open solo mini, Una Zubić i Nia Barišić osvojile su broncu u kategoriji open duo mini, Grupa mini open osvojila je srebro isto kao i Grupa baby open.
Hana Ledić osvojila je zlato u kategoriji juniori solo open te zlato u kategoriji juniori solo moderni, a u duetu s Elenom Kormanjec zlato u kategoriji juniori duo open i srebro u kategoriji juniori duo moderni.

Josip Bišćan osvojio je broncu u kategoriji street solo seniori, a u duetu s Hanom Ledić i zlato u kategoriji open duo seniori.

Na Gala večeri natjecanja u Rimu sudjelovali su Nia Barišić solo, Hana Ledić dva sola, Hana Ledić i Elena Kormanjec duo open juniori te Hana Ledić i Josip Biščan duo open seniori, gdje su ih suci ponovo ocjenjivali za posebne nagrade.
Veselje natjecatelja je bilo beskonačno kad su dodijeljene posebne nagrade i to Hani Ledić za najbolji solo juniori i posebna nagrada best talent natjecanja koji Hana osvaja već drugi puta na velikim natjecanjima.

- Preponosni smo rezultatima ostvarenim na Svjetskom natjecanju u Rimu, a potrebno je naglasiti da osim što se natječemo, Plesni studio Marine Mihelčić svojim odlascima na natjecanja omogućuje djeci i da upoznaju svijet. Ovaj puta smo razgledali Rim i Firenzu, te se puni prekrasnih utisaka i uspomena vratili kući – istaknula je Marina Mihelčić.