Utorak, 10 Listopad 2017 10:54

Muškarac susjedima i policiji prijeti bombom

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

POŽEGA – U požeškoj ulici Janka Jurkovića, iz zasad nepoznatih razloga, muškarac srednjih godina, prijeti bombom susjedima.

Neslužbeno doznajemo da je policija postupila po građanskoj dojavi zbog svađe muškarca sa susjedima, a prilikom dolaska policije prijetio je ubojstvom policajca.

Također neslužbeno doznajemo da muškarac ima psihičkih zdravstvenih problema te da je od prije poznat policiji. Na terenu je i Hitna pomoć, a interventna policijska postrojba polako odvozi susjede na sigurno.

Neslužbeno doznajemo i da je iz Osijeka prema mjestu događaja krenula specijalna policija.

U nastavku dana objavljivat ćemo nove informacije.

 

DODANO U 11:50 SATI - Priopćenje iz PU Požeško-slavonske

U utorak, 10 listopada 2017. godine, u jutarnjim satima, policijski službenici su po dojavi građana došli na adresu u Požegi, u Ulici Janka Jurkovića, gdje ih je muškarac starosti 43 godine prilikom postupanja omalovažavao i prijetio nakon čega se zaključao u kuću i prijetio da će baciti bombu. Policijsko postupanje je u tijeku. 

DODANO U 15,57 sati - Policijska uprva Požeško-slavonska priopćila je da su u 15.30 sati muškarca (43) uhitili policijski službenici Specijalne policije i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje. 

viber image za web