Ponedjeljak, 09 Listopad 2017 21:29

U izlijetanju Peugeota dvije osobe teže ozlijeđene

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

KUJNIK - Večeras negdje oko 20 sati došlo je do izlijetanja osobnog vozila Peugeot 206 požeških registarskih oznaka na potpunom ravnom dijelu u naselju Kujnik. Nakon izlijetanja vozilo je udarilo u kuću i došlo je do gotovo potpunog uništenja vozila.

Teže su ozlijeđeni vozač i suvozač, prilikom vađenja teže ozlijeđenih osoba iz vozila intervenirali su vatrogasci DVD Brestovac, a ozlijeđene su odvezla vozila Hitne službe u OŽB Požega.

Policijski djelatnici PP Požega provode očevid i na tom dijelu ceste promet se odvija otežano jednom prometnom trakom.

 

Izvješće iz PU Požeško-slavonske (dodano 10.10. u 10 sati):

U ponedjeljak, 9. listopada 2017. godine, oko 19.55 sati, u mjestu Kujnik, 50-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, nije držao vozilo sredinom obilježene prometne trake uslijed čega je došlo do slijetanja vozila s kolnika te udara u kuću u vlasništvu 79-godišnjaka. U prometnoj nesreći vozač i 31-godišnja putnica su teško ozlijeđeni i protiv vozača slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

 Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u Požegi u Ulici sv. Roka te tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u mjestu Završje te u Požegi u ulicama Dubrovačka i Osječka.