Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 09 Listopad 2017 09:54

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U prometnoj nesreći smrtno stradao 30-godišnjak

U subotu, 7. listopada, oko 11.30 sati, u mjestu Požeška Koprivnica, 30-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika te od ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće.

Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodilo se pet prometnih nesreća s materijalnom štetom i to u Požegi u ulicama Frankopanska, Kamenita vrata i Orljavska, zatim u mjestima Pasikovci i Kutjevo, dvije prometne nesreće s lakše ozlijeđenim osobama zabilježene su u mjestima Vidovci i Frkljevci, dok se jedan bijeg s mjesta prometne nesreće dogodio u Požegi u Dubrovačkoj ulici.

Ugrožavao javni promet

U nedjelju, 8. listopada, oko 4.15 sati, u Pakracu, u Bolničkoj ulici, 27-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,84 promila upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, talijanskih nacionalnih oznaka, prilikom nadzora prometa nije se zaustavio policijskim službenicima već je nastavio vožnju te je naknadno zaustavljen u Ulici Matije Gupca. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska