Ponedjeljak, 02 Listopad 2017 17:16

Prometna nesreća u Nurkovcu

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

LAKŠE OZLIJEĐENI MAJKA I DIJETE -

NURKOVAC - Iz za sada još neutvrđenih razloga danas oko 16,35 sati došlo je do prometne nesreće na državnoj cesti D-38 u naselju Nurkovac između dva osobna automobila marke Opel i Mazda. Kako neslužbeno doznajemo nema teže ozlijeđenih osoba, a sudionici prometne nesreće prevezeni su u OŽB Požega.

Policijski službenici provode očevid, a promet je zatvoren u oba smjera te se regulira naizmjenično. Više informacija znati ćemo nakon policijskog očevida.

Dodano u 17,30 sati

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, dvije su osobe prevezene u požešku bolnicu, majka i dijete. Prema informacijama koje smo dobili iz Opće županijske bolnice radi se o lakšim ozljedama i kod majke i djeteta.

Dodano nakon policijskog očevida

U ponedjeljak, 2. listopada, oko 16.10 sati, u mjestu Nurkovac, 35-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, obilazila je teretni automobil marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka  koji se nalazio parkiran uz rub kolnika, a da se nije uvjerila da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je došlo do zanošenja vozila te udara lijevom bočnom stranom u prednji dio osobnog automobila marke „Mazda“, požeških registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnjak. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđena oba vozača kao i 11-godišnje dijete koje se nalazilo kao putnik u osobnom automobilu marke „Opel“. Protiv 35-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska