Ponedjeljak, 25 Rujan 2017 09:53

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Krađa novca

U petak, 22. rujna, policijskim službenicima je prijavio 74-godišnjak da mu je u razdoblju 6./7. rujna 2017. godine, u Kutjevu, u ulici Zdenka Turkovića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz obiteljske kuće iz novčanika otuđio novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljna predaja streljiva

U petak, 22. rujna, u Jakšiću, osoba koja je zatražila da ostane anonimna, predala je policijskim službenicima veću količinu streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

U nedjelju, 24. rujna, oko 18.20 sati, u mjestu Završje, u Ulici Zvonka Brkića, 30-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,06 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, sletio s kolnika te udario u betonski kolni ulaz. U prometnoj nesreći 30-godišnji vozač i 32-godišnji putnik su lakše ozlijeđeni, a budući da je postojala opasnost da će vozač nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se i dvije prometne nesreće s lakše ozlijeđenim osobama u mjestima Resnik i Dervišaga te jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Velika.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska