Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 14 Kolovoz 2017 12:50

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju od 30. srpnja do 12. kolovoza, u mjestu Jaguplije, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u dvorište 60-godišnjakinje te iz osobnog automobila otuđio akumulator i radio, dok je iz dvorišta i dvorišne zgrade otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Požar na otvorenom

U nedjelju, 13. kolovoza, oko 16.20 sati, u blizini mjesta Turnić, na neutvrđeni način je došlo do požara na strništu u vlasništvu 58-godišnjaka prilikom čega je izgorjelo oko dva hektara suhe trave i raslinja.

Ugrožavao javni promet

U subotu, 12. kolovoza, oko 3.55 sati, u Pakracu, u Ulici braće Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 27-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,17 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, talijanskih nacionalnih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska