Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 14 Kolovoz 2017 10:02

Nastradao mladić: “Udarac je bio toliko jak da se auto okretao u zraku”

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

PROMETNA U ALILOVCIMA -

ALILOVCI – Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 1,30 sati na cesti Kaptol – Požega. U nesreći je nastradao mladić star 24 godine. Iz Kaptola se automobilom Golf III, požeških registarskih oznaka kretao prema Požegi. Na izlazu iz Alilovaca je iz još neutvrđenih razloga udario u “ćupriju”.

- Letio je zrakom. Udarac je bio toliko jak da se auto više puta okrenuo u zraku. Dolaskom do jarka auto se prevrtao i zaustavio se pored drveta. Bio je sam u automobilu – prepričava mještanin koji je, kaže nam, čuvši udarac odmah istrčao iz kuće.

Nastradali mladić stanuje nedaleko mjesta nesreće, na ulazu u selo Alilovci i navodno se vraćao iz Velike gdje je bio s društvom. Pretpostavlja se da je zaspao za volanom. Hitna pomoć ga je prevezla u požešku bolnicu.

- Bio je pri svijesti, čak je nešto i govorio, ali bojim se da su ozljede teške. Žalio se na jake bolove u ruci, najvjerojatnije da je slomio ruku. Znate koliko je udarac jak bio kad je iz automobila sve poispadalo van – dodaje naš sugovornik. Automobil je u potpunosti razbijen i gotovo da nema dijela koji nije udaren.

Policija obavlja očevid nakon čega će biti poznati detalji i okolnosti koje su prethodile samoj nesreći. Neslužbeno doznajemo da stradali mladić ima potres mozga i prijelom podlaktice.

Dodano nakon završenog policijskog očevida

U ponedjeljak, 14. kolovoza, oko 1,00 sati u mjestu Alilovci, 24-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,54 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, sletio u putni kanal a potom udario u betonski most uslijed čega je došlo do prevrtanja vozila koje se odbacilo na travnatu površinu. U prometnoj nesreći 24-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u mjestima Sesvete, Kuzmica i Sulkovci, dok je jedan bijeg zabilježen u Požegi u Ulici Republike Hrvatske.

Tekst/foto: D.K.

Galerija slika