Ispiši ovu stranicu
Utorak, 08 Kolovoz 2017 11:26

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provaljeno u kafić

U noći sa nedjelje na ponedjeljak, 6./7. kolovoza, u mjestu Velika, u Ulici dr. Franje Tuđmana, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kafić u vlasništvu 48-godišnjakinje prilikom čega je otuđio novac te razno piće. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Požar na automobilu

U ponedjeljak, 7. kolovoza, oko 7.55 sati, u Požegi, u Osječkoj ulici, u vožnji, uslijed kvara na električnim instalacijama došlo je do samozapaljenja osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 35-godišnjak.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U ponedjeljak, 7. kolovoza, oko 19.35 sati, u Pakracu, Trg dr. Franje Tuđmana, 66-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,29 promila upravljao osobnim automobilom marke „Rover“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojeg je nepropisno parkirao na pješački prijelaz, uključivao se u promet vožnjom unazad a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je udario u osobni automobil marke „Fiat“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojeg je prethodno nepropisno parkirao 39-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će 66-godišnjak nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije a protiv oba vozača slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici dr. Franje Tuđmana te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Njemačkoj ulici.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska