Petak, 04 Kolovoz 2017 10:20

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Kroz prozor automobila ukrali torbicu sa novčanikom, mobitelom i ostalim dokumentima

U četvrtak, 3. kolovoza, policijskim službenicima je prijavio 75-godišnjak da mu je u srijedu, 2. kolovoza, u prijepodnevnim satima, u Požegi, u Ulici dr. Franje Tuđmana, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz osobnog automobila marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, kroz poluotvoreni prozor otuđio torbicu u kojoj su se nalazili novčanik, mobitel te razni dokumenti. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Požar na otvorenom

U četvrtak, 3. kolovoza, između 18 i 18.45 sati, u mjestu Biškupci, došlo je do samozapaljenja divljeg odlagališta smeća prilikom čega je izgorjelo smeće i suha trava.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 3,33 promila

U četvrtak, 3. kolovoza, oko 9.40 sati, u mjestu Kalinić, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili 51-godišnjaka koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 3,33 promila upravljao tehnički neispravnim osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka. Budući da je 51-godišnjak višestruki počinitelj prometnih prekršaja i pošto je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija