Četvrtak, 03 Kolovoz 2017 09:38

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Krađa novca

U noći sa utorka na srijedu, 1./2. kolovoza, u mjestu Trenkovo, u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz nezaključane dvorišne prostorije otuđio novac u vlasništvu 37-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pokušaj provale

U noći s utorka na srijedu, 1./2. kolovoza, u Požegi, u Ulici Salaški put, nepoznati počinitelj (ili više njih) je pokušao provaliti u vikendicu u vlasništvu 33-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Zapalila se drvena baraka u Arslanovcima

U srijedu, 2. kolovoza, u vremenu od 15.45 do 16.15 sati, u Požegi, u Ulici Arslanovci, na neutvrđeni način je došlo do požara na drvenoj baraci u vlasništvu 67-godišnjaka koja je izgorjela, a tom prilikom požar se proširio i na suhu travu u dvorištu.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U srijedu, 2. kolovoza, oko 11.10 sati, u Pleternici, u Ulici bana Josipa Jelačića, 35-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao motociklom marke „Kawasaki“, požeških registarskih oznaka, uslijed ne držanja potrebitog razmaka udario je prednjim dijelom motocikla u zadnji dio osobnog automobila marke „Renault“, krapinskih registarskih oznaka, a kojim je upravljala 60-godišnjakinja koja je vozilom skretala na kolni ulaz. Nakon udara 35-godišnjak je pao na kolnik i lakše se ozlijedio. Protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se dvije prometne nesreće s lakše ozlijeđenim osobama u Lipiku u Ulici Ante Starčevića te u mjestu Prekopakra dok su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom zabilježene u Požegi u Zrinskoj ulici te u mjestu Ovčare.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska