Srijeda, 19 Srpanj 2017 12:43

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dovršena kriminalistička istraživanja

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je u mjesecu svibnju ove godine, sa 37-godišnjakom s područja Pakraca telefonski ugovorio posao te mu je uplaćen novčani iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna no do današnjeg dana on robu nije isporučio. 

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom s područja Pleternice koju se sumnjiči da je 6. lipnja 2017. godine, oko 18 sati u Požegi u Ulici Franje Cirakija iz nezaključanog osobnog automobila otuđila mobitel marke „Iphone“ i time oštetila 38-godišnjeg vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Slijede posebna izvješća nadležnom državnom odvjetništvu.

Narušavali javni red i mir

U utorak, 18. srpnja, oko 20.30 sati, u mjestu Strižičevac, u dvorištu i na ulici verbalno su se i tjelesno sukobili 56-godišnjak i 64-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će 64-godišnjak nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije, a protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Matice Hrvatske.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija