Srijeda, 12 Srpanj 2017 09:46

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Prevaren za nekoliko desetaka tisuća kuna

U utorak, 11. srpnja, policijskim službenicima je prijavio 37-godišnjak s područja Pakraca da je u mjesecu svibnju telefonski ugovorio posao s osobom s područja Požege prilikom čega mu je za isporuku robe uplatio novčani iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna no do današnjeg dana mu roba nije isporučena te se smatra prevarenim. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Pod utjecajem alkohola od 2,11 promila udario u automobil

U utorak, 11. srpnja, oko 19.45 sati, u Požegi, u Sokolovoj ulici, 24-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,11 promila upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, uslijed utjecaja alkohola sišao je vozilom s kolnika te udario u parkirani osobni automobil marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, a u vlasništvu 32-godišnjaka. Nakon udara 24-godišnjak je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao no ubrzo su ga pronašli policijski službenici. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Kutjevu u Zagrebačkoj ulici te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Badljevina.

Uslijed vremenskih nepogoda oštećena vozila

U utorak, 11. srpnja, oko 23.50 u Požegi, u Dalmatinskoj ulici, uslijed jakog vjetra došlo je padanja crijepova sa krova kuće prilikom čega je oštećeno jedno vozilo.

Nešto kasnije, u Požegi, u Vodovodnoj ulici, uslijed jakog vjetra došlo je do pada metalnih ploča sa zida zgrade na tri parkirana osobna automobila, dok je u Požegi, u Ulici Miroslava Krleže vjetar pogurao metalne kontejnere koji su oštetili jedan osobni automobil.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija