Ispiši ovu stranicu
Utorak, 04 Srpanj 2017 09:49

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđeno 11-godišnje dijete i vozač

U ponedjeljak, 3. srpnja, oko 17.50 sati, u mjestu Blacko, 40-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Renault“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je prednjim dijelom vozila u zadnji dio osobnog automobila marke „Audi“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnjak. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 11-godišnje dijete koje se nalazilo kao putnik u osobnom automobilu i 33-godišnji vozač, dok protiv 40-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Provaljeno u trgovinu u Kuzmici

U razdoblju 2./3. srpnja, u mjestu Kuzmica, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege prilikom čega je otuđio cigarete i razne prehrambene artikle. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Rezultati akcije u prometu

Na području Policijske uprave požeško-slavonske u petak, 30. lipnja 2017. godine, tijekom dana provodila se preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor vozača bicikala, mopeda i motocikala. Tijekom provođenja akcije na području PU požeško-slavonske utvrđeno je ukupno 37 prometnih prekršaja, od kojih se 15 prekršaja odnosilo na ciljane prekršaje vezane za kršenje propisa od strane vozača bicikala, mopeda i motocikala.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija