Četvrtak, 29 Lipanj 2017 14:03

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđene dvije osobe

U srijedu, 28. lipnja, oko 14.05 sati, u Vetovu, u Požeškoj ulici, 57-godišnja vozačica osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, skretala je na kolni ulaz a da nije propustila sva vozila koja se kreću iz suprotnog smjera prilikom čega je oduzela prednost prolaska 27-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka. Tom prilikom došlo je do udara te slijetanja „Škode“ u putni kanal. U prometnoj nesreći oba vozača su lakše ozlijeđena, a protiv 57-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u mjestima Sesvete i Nova Ljeskovica te u Požegi u Osječkoj ulici.

Požar na otvorenom prostoru

U srijedu, 28. lipnja, oko 15 sati, u mjestu Nova Ljeskovica, u ulici Josipa Kneževića, 55-godišnjak je na njivi spaljivao suhu travu i korov prilikom čega se uslijed djelovanja vjetra vatra nekontrolirano proširila na njivu u vlasništvu 61-godišnjakinje. Tom prilikom je opožarena površina oko 700 kvadratnih metara. Protiv 55-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Tekst: A. Protić Foto: Prometna nesreća u Vetovu (D.K.)