Ispiši ovu stranicu
Utorak, 27 Lipanj 2017 10:12

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

21-godišnjaku ukrali novčanik iz nezaključanog automobila

U ponedjeljak, 26. lipnja, policijskim službenicima je prijavio 21-godišnjak da mu je u nedjelju, 25. lipnja, u poslijepodnevnim satima, u Pakracu, u Bolničkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz nezaključanog osobnog automobila marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, otuđio novčanik u kojem se nalazilo nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Uplatio novce za građevinske radove, no izvođač radova se nikad nije pojavio

U ponedjeljak, 26. lipnja, policijskim službenicima je prijavio 79-godišnjak s područja Lipika da je u siječnju ove godine sa 33-godišnjakom s područja Popovače dogovorio izvođenje građevinskih radova prilikom čega mu je dao novčani iznos od nekoliko tisuća kuna, no međutim 33-godišnjak mu se do današnjeg dana nije javio niti započeo s radovima čime se 79-godišnjak smatra prevarenim. Slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Vozač "Citroena" smješten na triježnjenje

U ponedjeljak, 26. lipnja, oko 20.30 sati, u mjestu Komarovci, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 35-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,23 promila upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, pulskih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi, u Ulici Pavla Radića.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija