Breadcrumbs

Ponedjeljak, 26 Lipanj 2017 10:45

Olujno nevrijeme praćeno kišom i ledom zahvatilo našu županiju

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

VATROGASNE INTERVENCIJE -

Područje Požeško-slavonske županije 25. lipnja (nedjelja) zahvatilo je jako olujno nevrijeme praćeno kišom i na nekim područjima i ledom. Vatrogasci su imale pune ruke posla u sanacijama od krovišta, čišćenja prometnica, a u Biškupcima se zbog udara groma zapalila štala u kojoj je grom usmrtio tri ovce i konja.

U vremenu od 18,40-20,20 sati zbog olujnog vjetra vatrogasci DVD Velika bili su na tehničkoj intervenciji sanacije krovišta u Velikoj u ulici Nikole Tesle. 

U vremenu od 19,04-19,40 sati zbog olujnog vjetra vatrogasci JVP PSŽ i DVD Brestovac bili su na tehničkoj intervenciji sanacije krovišta u Brestovcu. 

U vremenu od 19,20-19,40 sati zbog olujnog vjetra vatrogasci JVP PSŽ i DVD Brestovac bili su na tehničkoj intervenciji sanacije krovišta u Završju. 

U vremenu od 20,19-20,34 sati vatrogasci DVD Antunovac bili su na tehničkoj intervenciji uklanjanja stabla koje je palo uslijed jakog vjetra preko prometnice u Antunovcu. 

U vremenu od 20,55-21,45 sati zbog udara groma na intervenciji gašenja štale u Biškupcima bili su vatrogasci DVD Biškupci, grom je u štali usmrtio tri ovce i konja. 

U vremenu od 21,38-22,10 sati vatrogasci JVP grada Požege bili su na tehničkoj intervenciji uklanjanja stabla koje je palo uslijed jakog vjetra preko prometnice u Požegi u ulici Ivana Matkovića.

Tekst: A. Protić Foto: Kronika požeško-slavonska/Arhiva