Petak, 16 Lipanj 2017 11:12

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Tučnjava u ugostiteljskom objektu

U četvrtak, 15. lipnja, oko 20 sati, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, u ugostiteljskom objektu, 29-godišnjak je bez ikakvog povoda verbalno i tjelesno napao 23-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Ugrožavali javni promet

U srijedu, 14. lipnja, oko 20 sati, u mjestu Gradište, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 39-godišnjaka koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, riječkih registarskih oznaka. 

U četvrtak, 15. lipnja, oko 20 sati, u Pakracu, u Ulici Prilaz na mali most, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 32-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,41 promila upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, slovenskih nacionalnih oznaka.

Istoga dana, oko 20.20 sati, u Pakracu, u Ulici Matije Gupca, u osobnom automobilu marke „Audi“, slovenskih registarskih oznaka, zatečen je 24-godišnjak koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,49 promila.

Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Prometna nesreća kod mjesta Daranovci

U srijedu, 14. lipnja, oko 17.55 sati, kod mjesta Daranovci, 36-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja započeo je skretanje ulijevo a da nije propustio sva vozila koja se kreću iz suprotnog smjera prilikom čega je došlo do udara u osobni automobil marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 29-godišnjak. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 29-godišnji putnik iz osobnog automobila marke „Mercedes“, dok je 36-godišnji vozač osobnog automobila marke „Audi“ teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom protekla dva dana dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestima Gornji Gučani i Jakšić.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija