Srijeda, 14 Lipanj 2017 13:30

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Neovlašteno posjedovao drogu

U utorak, 13. lipnja, na području grada Požege, policijski službenici su kod 23-godišnjaka pronašli marihuanu zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U pretrazi pronađena puška i streljivo

U utorak, 13. lipnja, policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražili obiteljsku kuću na području Požege u kojoj prebiva 34-godišnjak prilikom čega su pronašli pušku i streljivo, a koje je nepovlasno posjedovao zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja općine Velika kojeg se sumnjiči da je u razdoblju od 1. svibnja do 13. lipnja 2017. godine, u više navrata posjekao i otuđio stabla hrasta i cera u vlasništvu „Hrvatskih šuma“. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

Ugrožavao javni promet

U utorak, 13. lipnja, oko 23.30 sati, u Jakšiću, u Mlinskoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 39-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,82 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija