Utorak, 13 Lipanj 2017 14:53

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Krađa tehnike iz trgovačkog centra

U razdoblju od 10. do 12. lipnja, u Požegi, u Industrijskoj ulici, iz prostora trgovačkog centra, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio dio tehničkog uređaja. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Bez ikakvog povoda tjelesno napao 65-godišnjaka

U ponedjeljak, 12. lipnja, oko 8.40 sati, u Pakracu, u Ulici Gojka Šuška, 55-godišnjak je na u lici bez ikakvog povoda verbalno i tjelesno napao 65-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dragovoljna predaja oružja i streljiva

U ponedjeljak, 12. lipnja, na području Čaglina, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima jednu pušku i streljivo koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja. 

71-godišnjak pod utjecajem alkohola upravljao "Tomosom"

U ponedjeljak, 12. lipnja, oko 20.30 sati, u Požegi, u Mlinskoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 71-godišnjaka koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,53 promila upravljao mopedom marke „Tomos“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prometne nesreće u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom u Požegi u Zagrebačkoj ulici, jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Pakracu u Ulici Prolaz baruna Trenka te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Bučje.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija