Četvrtak, 08 Lipanj 2017 11:21

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Dovršeno je kriminalističko istraživanje vezano za prijevaru koju je 14. travnja ove godine policijskim službenicima prijavio 24-godišnjak s područja Pakraca. Naime, on je putem društvene mreže s nepoznatom osobom dogovorio zamjenu tehničkih uređaja koje je u mjesecu ožujku poslao poštom, a nepoznata osoba mu se nije javila niti mu je uplatila novčani iznos za što se sumnjiči 34-godišnjaka s područja Velike Ludine te slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Vozio "Golfa" s 2,67 promila i pod zabranom upravljanja

U srijedu, 7. lipnja, oko 16.50 sati u mjestu Španovica policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 54-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „VW Golf“, daruvarskih registarskih oznaka, koji je upravljao za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja i kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,67 promila. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja te protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Isti dan oko 15.55 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija