Ponedjeljak, 05 Lipanj 2017 09:58

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zaboravila izvaditi karticu iz bankomata pa joj ukrali novce

U subotu, 3. lipnja, policijskim službenicima je prijavila 48-godišnjakinja da je u petak, 2. lipnja, u Požegi, na bankomatu nije izvadila karticu nakon čega je nepoznati počinitelj (ili više njih) s računa podigao novčani iznos od tisuću kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Tučnjave u Požegi i Pakracu

U petak, 2. lipnja, oko 20.10 sati, u Požegi, u Ulici Janka Jurkovića, verbalno su se i tjelesno sukobila dva muškarca starosti 42 (1,70 promila) i 44-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 44-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije, a protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog.

U nedjelju, 4. lipnja, oko 22 sata, u Pakracu, u Bolničkoj ulici, na terasi ugostiteljskog objekta verbalno su se i tjelesno sukobili 47-godišnjak (1,03 promila) i 49-godišnjakinja zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Ugrožavali promet vožnjom pod utjecajem alkohola

U subotu, 3. lipnja, oko 20.50 sati, u mjestu Svetinja, policijski službenici su u osobnom automobilu marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, zatekli 59-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,91 promila upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka. 

U nedjelju, 4. lipnja, oko 1 sat, u mjestu Lukač, policijski službenici su prilikom nadzora prometa u osobnom automobilu marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, zatekli 46-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,72 promila. Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi optužni prijedlog.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 19-godišnjak

U nedjelju, 4. lipnja, oko 12.45 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Frankopanska, Zrinske i Pavla Radića, 19-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Volkswagen“; požeških registarskih oznaka, skretao je ulijevo a da nije propustio sva vozila koja dolaze iz suprotnog smjera prilikom čega je udario u osobni automobil marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 22-godišnjak. U prometnoj nesreći 19-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Požegi na raskrižju ulica Zrinska i Bana Jelačića te u mjestu Bilice.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija