Ponedjeljak, 29 Svibanj 2017 10:08

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provaljeno u kuću

U noći sa petka na subotu, 26./27. svibnja, u mjestu Vidovci, u Ulici Stjepana Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 42-godišnjakinje prilikom čega je otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dvije krađe

U subotu, 27. svibnja, policijskim službenicima je prijavio 26-godišnjak da mu je u razdoblju od siječnja do travnja ove godine, u mjestu Vesela, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz obiteljske kuće otuđio veću količinu novca. 

U razdoblju od 21. do 25. svibnja, u šumskom predjelu u blizini mjesta Sapna, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio nekoliko stabala hrasta u vlasništvu RH. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava. 

Neovlašteno posjedovao marihuanu

U subotu, 27. svibnja, oko 21.15 sati, u mjestu Ruševo, policijski službenici su kod 29-godišnjaka pronašli manju količinu marihuane te ostatak ručno motane cigarete „joint“. Protiv 29-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Gledatelj nezadovoljan suđenjem, vikao i galamio na suca

U nedjelju, 28. svibnja, oko 18.45 sati, u mjestu Trenkovo, na nogometnom igralištu, 38-godišnjak je vikao i galamio na 44-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

32-godišnjak vozio pijan i bez vozačke dozvole, pa smješten na triježnjenje

U subotu, 27. svibnja, oko 1 sat, u mjestu Antunovac, u ulici Poljanska, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 32-godišnjaka koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,77 promila upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, zagrebačkih registarskih oznaka. Budući da je 32-godišnjak višestruki počinitelj prometnih prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

17-godišnja biciklistica udarila u prednji dio "Opela"

U petak, 26. svibnja, oko 9.30 sati, u Požegi, u Osječkoj ulici, 17-godišnjakinja koja je upravljala biciklom uključivala se u promet, a da se prethodno nije uvjerila da tu radnju može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je prednjim dijelom bicikla udarila u prednji dio osobnog automobila marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 49-godišnjakinja. U prometnoj nesreći 17-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u mjestu Potočani, Donjem Čagliću te u Jakšiću dok je jedan bijeg s mjesta prometne nesreće zabilježen u Požegi, u Ulici Josipa Runjanina.

Tekst: Kronika požeško-slavonska Foto: ilustracija