Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 17 Svibanj 2017 12:52

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Iz nezaključane kuće 64-godišnjaku ukrali novce

U utorak, 16. svibnja, policijskim službenicima je prijavio 64-godišnjak da mu je u ponedjeljak, 15. svibnja 2017. godine, u poslijepodnevnim satima, u mjestu Dervišaga, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz nezaključane kuće otuđio novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pokušao ubiti psa nakon čega ga je bacio

U ponedjeljak, 15. svibnja, u poslijepodnevnim satima, u blizini mjesta Velika, 77-godišnjak je nepoznatim predmetom pokušao ubiti psa nakon čega ga je bacio. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Ugrožavao javni promet vožnjom u pijanom stanju

U utorak, 16. svibnja, oko 14.35 sati, u Pleternici, u Ulici bana Josipa Jelačića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 60-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,27 promila upravljao teretnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske dogodio se jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Poloje.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija