Petak, 12 Svibanj 2017 11:08

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Požar u Češljakovcima

U četvrtak, 11. svibnja, oko 15 sati, u mjestu Češljakovci, u kući u vlasništvu 70-godišnjaka, uslijed prijenosa topline s dimovodne cijevi došlo je do požara prilikom čega su nagorjele grede i dva roga.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 43-godišnjak

U četvrtak, 11. svibnja, oko 5.50 sati, u Požegi, u Industrijskoj ulici, 43-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,74 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, prešao je vozilom na suprotni prometni trak prilikom čega je prednjim dijelom vozila udario u prednju lijevu stranu teretnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 33-godišnjak. Nakon udara, 43-godišnji vozač se osobnim automobilom nastavio nekontrolirano kretati prilikom čega je sletio s kolnika i udario u stablo drveta. U prometnoj nesreći 43-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Jakšić te dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u ulicama Osječka i Dobriše Cesarića.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija