Srijeda, 03 Svibanj 2017 10:46

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dvije provale

U razdoblju od 24. veljače do 2. svibnja, u mjestu Badljevina, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u gospodarsku zgradu u vlasništvu 72-godišnjakinje prilikom čega je otuđio razni alat.

U utorak, 2. svibnja, tijekom dana, u Ulici sv. Vida, provaljeno je u vikend kuću u vlasništvu 69-godišnjaka prilikom čega su otuđena alkoholna pića. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Muškarac (40) verbalno i tjelesno napao ženu (66) 

U utorak, 2. svibnja, oko 19.20 sati, u Pakracu, u Psunjskoj ulici, u dvorištu, 40-godišnjak je verbalno i tjelesno napao 66-godišnjakinju zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dragovoljno predao eksplozivna sredstva

U utorak, 2. svibnja, u mjestu Badljevina, 40-godišnjak je policijskim službenicima predao tri trenutna tromblona M-60 koje je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske zabilježena je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom koja se dogodila u mjestu Šeovica u Lipičkoj ulici.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija