Utorak, 02 Svibanj 2017 10:02

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dvije provale u Frkljevcima te jedna u lovačku kuću kod Kutjeva

U razdoblju od 20. do 29. travnja, u mjestu Frkljevci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 65-godišnjaka. Također u mjestu Frkljevci, u razdoblju od 24. do 28. travnja 2017. godine, provaljeno je u kuću u vlasništvu 70-godišnjaka.

U razdoblju od 27. do 29. travnja 2017. godine, u šumskom predjelu u blizini mjesta Kutjevo, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u lovačku kuću u vlasništvu lovačkog društva iz Kutjeva prilikom čega je otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Mladiću (21) ukraden mobitel na motocross stazi

U ponedjeljak, 1. svibnja, u prijepodnevnim satima, u mjestu Prekopakra u Ulici Matkovac, na motocross stazi, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio mobitel marke „Samsung“ u vlasništvu 21-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Vozio pijan i pod zabranom upravljanja "B" kategorijom

U nedjelju, 30. travnja, oko 16.45 sati, na državnoj cesti D-51 između mjesta Šumanovci i Ferovac, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 29-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,75 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanje vozilima „B“ kategorije upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, kutinskih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

40-godišnja putnica teško ozlijeđena prilikom pada s motora

U ponedjeljak, 1. svibnja, oko 14.45 sati, između mjesta Omanovac i Badljevina, 51-godišnja vozačica osobnog automobila marke „Hyundai“, daruvarskih registarskih oznaka i 39-godišnji vozač motocikla marke „Gilera“, daruvarskih registarskih oznaka, uslijed mimoilaženja nisu držali dovoljan razmak te je došlo do udara bočnih strana prilikom čega je 39-godišnjak lakše, dok je 40-godišnja putnica s motocikla teško ozlijeđena. Slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u mjestu Emovački Lug, u Lipiku u Slavonskoj ulici te u mjestu Orljavac, dok je jedan bijeg zabilježen u Prekopakri.