Srijeda, 26 Travanj 2017 09:22

Pokušaj ubojstva: Nakon svađe muškarac (29) izboden nožem

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

KRVAVI OBRAČUN U JAKŠIĆU -

JAKŠIĆ – 29-godišnji muškarac teško je ozlijeđen u fizičkom obračunu koji se dogodio u ponedjeljak oko 23 sata dogodio u ugostiteljskom objektu u Jakšiću.

Prema neslužbenim informacijama nakon verbalnog ga je obračuna nožem izbo 47-godišnji suseljanin, otprije poznat policiji.

- Dvaput ga je nožem ubo u predjelu trbuha. Čuli smo da mu je probio crijeva i nekoliko ga puta zarezao i po licu – kažu mještani. Dodaju da su obojica bila pod utjecajem alkohola, no o povodu obračuna, kažu, ne znaju ništa.

- Sinoć su u bolnicu dovezene tri osobe. Dvije su nakon pregleda na hitnom medicinskom prijemu puštene kući, dok je jedna osoba sa teškim tjelesnim osobama zadržana. Obavljen je operativni zahvat i mladić je trenutačno izvan životne opasnosti – rekao nam je prim.dr. Ljubo Begić.

Policijsko izvješće

U ponedjeljak, 24. travnja, oko 22.50 sati, u Jakšiću, u Osječkoj ulici, u ugostiteljskom objektu, tjelesno su se sukobila tri muškarca starosti 29, 43 (2,69 promila) i 47 (0,98 promila) godina. Tom prilikom 47-godišnjak je hladnim oružjem teško ozlijedio 29-godišnjaka, dok su on i 43-godišnjak lakše ozlijeđeni. Protiv 47-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo ubojstvu u pokušaju i on je predan pritvorskom nadzorniku.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija