Utorak, 25 Travanj 2017 11:25

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

25-godišnjak osumnjičen za krađu novčanika

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je 51-godišnjakinji otuđio novčanik s dokumentima te dana 16. travnja u Požegi s bankomata podigao novčani iznos od nekoliko tisuća kuna. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Požari na građevinskim objektima

U nedjelju, 23. travnja, oko 22-35 sati, u mjestu Bešinci, uslijed samozapaljenja električnih vodova na kojima je improviziran priključak sijalice za grijanje došlo je do požara na staroj dvorišnoj zgradi u vlasništvu 55-godišnjaka prilikom čega su izgorjele domaće životinje i traktor

U nedjelju, 24. travnja, oko 4.30 sati, u Kutjevu, u Ulici Matije Gupca, u dvorišnoj zgradi u vlasništvu 40-godišnjaka, uslijed prijenosa topline na kartonske kutije došlo je do požara prilikom čega su izgorjeli krovište, domaće životinje (pilići) i veća količina slame i sijena.

Istoga dana, oko 23 sata, u mjestu Stražeman, na neutvrđeni način je došlo do požara na vikend kući u vlasništvu 61-godišnjaka. Slijedi očevid.

Pijani vozač (23) sletio u putni kanal

U ponedjeljak, 24. travnja, oko 4.45 sati, u mjestu Frkljevci, 23-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,34 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, sletio je s kolnika u putni kanal. Protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Pakracu, u Ulici Ivana Gundulića.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija