Utorak, 18 Travanj 2017 10:36

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Teška krađa provaljivanjem

U ponedjeljak, 17. travnja, tijekom noći, u Pakracu, u Ulici Ivana Gundulića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije trgovačkog centra prilikom čega je otuđen novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prodao mobitel nepoznatoj osobi, pa ostao i bez novaca i bez mobitela

U petak, 14. travnja, policijskim službenicima je prijavio 24-godišnjak s područja Pakraca da je putem društvene mreže s nepoznatom osobom dogovorio zamjenu mobitela koji je u mjesecu ožujku poslao poštom, a nepoznata osoba mu se nije javila niti mu je uplatila novčani iznos čime se on smatra prevarenim. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predala oružje

U petak, 14. travnja, savjesna građanka s područja Brestovca predala je policijskim službenicima dvije puške i streljivo koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Trojica muškaraca potukla se u kafiću

U petak, 14. travnja, oko 17.10 sati, u Požegi, u Mlinskoj ulici, u ugostiteljskom objektu verbalno su se i tjelesno sukobili 23-godišnjak (1,66 promila), 41-godišnjak (1,30 promila) i 47-godišnjak. Protiv njih slijedi optužni prijedlog kao i protiv 20-godišnje djelatnice lokala koja je točila alkoholna pića već pijanim osobama.

Vozili u pijanim stanjima, pa završili na trežnjenju

U petak, 14. ožujka, oko 21.10 sati, u mjestu Gradac, u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 42-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,55 promila.

U nedjelju, 16. travnja, oko 22.05 sati, u Grabarju, zatečen je 42-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,97 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka.

U nedjelju, 17. travnja, oko 2.20 sati, u Pleternici, u Mlinskoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 29-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka i to pod utjecajem alkohola od 1,54 promila.

Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se dvije prometne nesreće s lakše ozlijeđenim osobama i to u mjestu Komarovci te u Brestovcu u Požeškoj ulici, prometne nesreće s materijalnom štetom su zabilježene u Eminovcima, u Jakšiću u Ulici Stjepana Radića, zatim u Požegi u ulicama Pod gradom i Zrinska, dok su se tri bijega s mjesta prometne nesreće dogodila u Požegi u ulicama Pavla Radića i Vučjak te u mjestu Trnovac.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija